MENU

Reunie LVBHB Leiden

 

 

Wanneer: 27 t/m 29 Juli 2018

Soort Evenement:
De LVBHB zet zich in voor het behoud van oude bedrijfsvaartuigen. Schepen, die meer dan 50 jaar geleden onze ‘Hollandse Glorie’ op de Nederlandse, Duitse en Belgische rivieren en kanalen hebben hoog gehouden. De leden van de vereniging organiseren landelijke en regionale bijeenkomsten waar zij hun schepen en oude ambachten demonstreren om zo hun passie en kennis aan bezoekers over te brengen.

Reünie 2018
De Stichting Historische Haven Leiden is er trots op dit landelijke evenement in Leiden te kunnen gaan verwelkomen. “Zo’n tweehonderd kleine en grote historische schepen komen naar de stad en zullen in de binnenstad afmeren,” zo geeft schipper Pepijn Hijdra aan. “We gaan ons nu richten op de voorbereidingen en het samenstellen van een mooi programma, maar natuurlijk staan rondom het historisch erfgoed allerlei culturele en nautische activiteiten voor jong en oud centraal”.

Het verwachte bezoekersaantal voor dit evenement ligt rond de 150.000 bezoekers op weekenddagen.

Het evenement  wordt mede mogelijk gemaakt en ondersteund door de gemeente Leiden, Leiden Marketing en andere organisaties in de stad en regio.

De organisatie is op zoek naar mensen die interesse hebben om mee te helpen met de voorbereiding. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via 
reunie2018@gmail.com.

Naar overzicht
(c) copyright Vereniging tot Behoud van de Zalmschouw 2013 | Sitemap | Disclaimer | Realisatie: DORST communicatie