MENU

Lid / Donateur worden?

Lid worden?
Bent u in het bezit van een zalmschouw die voldoet aan de voorwaarden, vastgelegd in de VBZ statuten? Dan kunt u lid of jeugdlid worden van de Vereniging tot Behoud van de Zalmschouw (VBZ).

Het lidmaatschap bedraagt € 25,00 per jaar voor volwassenen. Voor Jeugdleden tot 18 jaar € 14,00
Aanmeldformulier Nieuwe Leden

Donateur worden?
Natuurlijk wil jij je verbonden voelen met de Zalmschouw én het werk van de VBZ ondersteunen?
Een andere goede reden om donateur te worden? Als jij je droom werkelijkheid wil laten worden, namelijk zelf een Zalmschouw kopen! Wij staan je met raad en daad ter zijde.
De donateurskosten bedragen € 15,00 per jaar. Natuurlijk bent u vrij om een hoger bedrag te sponsoren.
Aanmeldformulier Donateur worden

 

Europese privacywetgeving

Bij onze vereniging vinden we uw privacy erg belangrijk. In het kader van de vernieuwde Europese privacywetgeving (GDPR) die vrijdag 25 mei van kracht wordt hebben we daarom een aantal wijzigingen doorgevoerd om uw privacy verder te versterken. Deze punten willen we via deze weg graag aan u toelichten.

Wij verwerken zo min mogelijk persoonsgegevens. Toch zijn deze gegevens in sommige gevallen noodzakelijk. Hier zijn we graag transparant over.
In onze Privacyverklaring VBZ mei 2018  kunt u daarom exact lezen welke persoonsgegevens van u verwerkt worden en met welk doel wij dit doen.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze e-mail of over het gebruik van uw gegevens, neem dan contact op met secretariaat@zalmschouw.nl

(c) copyright Vereniging tot Behoud van de Zalmschouw 2013 | Sitemap | Disclaimer | Realisatie: DORST communicatie